Svaštara

Ova 3 horoskopska znaka očekuju teškoće tokom vladavine Bika (do 21. maja 2019.)

Horoskop otkriva koje znakove Zodiajka očekuju nevolje u vladavini Bika! Ne brinite, kada Sunce izađe iz znaka Bika, sve se za vas vraća u normalu…

No image - Haber.ba

Vladavina Bika trajat će do 21. maja i nekim znacima Zodijaka doneti poteškoće. Neki će se lako uznemiriti, neki će proći kroz promjene, a drugi će se osjećati vrlo nesigurno u svojim životima, piše “Ženski magazin“.

Saznajte koja tri znaka Zodijaka će naići na poteškoće u sezoni Bika i ako se nađete na listi, ne brinite, samo morate sačekati da ovaj mjesec prođe i onda će se sve vratiti u normalu!

Blizanci

Vi ste veoma razdražljivi. Uzmite vazduha i dišite, Blizanci! Sunce aktivira vašu misterioznu dvanaestu kuću snova, završetaka i rada iza scene, tako da se osjećate mnogo spektakularnije nego obično. Na primjer, možete osjetiti potrebu da se izolujete ili napravite korak unazad, i to je u redu. Ali pošto je električni Uran u igri, možete očekivati i duhovnu revoluciju.

Vaga

Prolazite kroz dugo očekivanu transformaciju. Oh, Vage, vi imate toliko talenata i sposobnosti koje možete podijeliti sa svijetom, ali prije nego to učinite, svemir zahtjeva da se riješite nekoliko stvari. Sunce je u vašem osmom domu se*sa, transformacije i zajedničkih resursa, tako da ćete se ovog puta možda osjećati ranjivo.

Vodolija

Vaš temelj je nestabilan. Šta vam kaže intuicija, Vodolije? Sa suncem iznad vaše četvrte kuće, porodice i duše, osjećate se mnogo više od uobičajenog, a možda čak i čitav dan provodite kod kuće. Nije loše. Naprotiv, morate da uradite tačno ono što vam je potrebno tokom ovog perioda. Imajte na umu da će električni Uran biti aktiviran u ovom području, tako da ćete se osjećati kao da nemate dovoljno stabilnosti u svom životu. Jednostavno se opustite, a vladavina Bika brzo prolazi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh