Svaštara

Horoskop: Savršen dan za privlačenje novih ljubavi

Dnevni horoskop – slobodno srce jednog znaka danas se prepušta strastvenoj ljubavnoj igri!

Horoskop - Zenski.ba

Dnevni horoskop – opozicija Mjeseca i Merkura donosi moćnu energiju, pojčanu intuiciju i šansu da ostvarimo dugoročne planove, piše “Lovesensa“. Evo kojem znaku zvijezde daruju najviše mogućnosti…

Dragi Bikovi, vaš ljubavni život je sve ono o čemu ste maštali. Kada se u odnosu sa partnerom pojavi problem, spremni ste da se žrtvujete i rizikujete kako biste zajedno prevazišli sve barijere na stazi ljubavne sreće. Dobra vijest je to što partner ima iste želje kao vi. On želi da podigne vašu vezu na viši nivo, pa vas u narednom periodu očekuju prijatna iznenađenja.

Zvijezde predviđaju sretan dan za slobodne Bikove. Imate bogat društveni život, a to će pomoći da večeras upoznate specijalnu osobu. Iako će u početku među vama vladati distanca, spremni ste da rizikujete i nećete lako odustati. Počinje zanimljiva ljubavna igra!

Zadovoljni ste trenutnim poslom, ali finansijska situacija nije baš zadovoljavajuća. Svjesni ste da novac nije preduslov za sreću. Strpite se, u narednom periodu stvorit će se balans između troškova i prihoda.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh