Svaštara

Horoskopski znakovi koji djeluju nedodirljivo, ali su zapravo veliki emotivci

Neke osobe uspiju da nas poprilično iznenade kada shvatimo da smo o njima imali pogrešnu sliku.

Horoskop - Blogspot

Sljedeća tri horoskopska znaka na prvu loptu ostavljaju utisak jako čvrstih i nedodirljivih osoba, a zapravo su vrlo osjećajni i vode se emocijama.

Rak

Rakovi se ponekad čine potpuno nedostupnima. No kada ih malo bolje upoznate, shvatite da su oni vrlo emotivne osobe koje najprije imaju potrebu da steknu sigurnost i povjerenje da bi mogli da se opuste i pokažu svoje pravo lice.

Djevica

Za većinu Djevica na prvi pogled bismo rekli da su prave arogantne dive za koje niko nije dovoljno dobar. Kada zagrebete površinu njihovog izraženog perfekcionizma, shvatit ćete da su Djevice vrlo osjećajne, odane i privržene bliskim osobama.

Jarac

Jarčevi oduvijek važe za najhladnije moguće osobe koje ne poznaju emocije. Ipak, istina je da su upravo oni među najosjećajnijim znakovima horoskopa. Uvijek su spremni da pomognu ljudima oko sebe, a za osobe koje vole učinit će baš sve, piše “B92“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh