Svaštara

Dnevna doza dobrog horoskopa: Kome trigon Sunca i Mjeseca donosi najljepše plodove ljubavi

Dnevni horoskop – ovaj znak prati svjetlost najljepših zvijezda, a danas pravi važne promjene koje će donijeti svjetliju budućnost!

Horoskop - Telegraf.rs

Dnevni horoskop – trigon Sunca i Mjeseca donosi pojačane emocije i postajemo osjetljiviji nego inače, ali to će nas podstaći da otvorimo srce i pronađemo šansu za sreću u ljubavi, piše “Lovesensa“. Imate snažnu želju za promjenom, a jedan znak će danas uspeti da napravi nekoliko važnih koraka za budućnost…

Dragi Bikovi, danas stavljate partnera na prvo mjesto i želite da mu pokažete koliko ste spremni ljubavi da pružite. Šta zračiš to privlačiš – pa tako i vi od danas počinjete sa više optimizma da posmatrate budućnost sa partnerom. Brige su se riješila same od sebe i sada ste svjesni da imate ljubavu šansu koju treba iskoristiti. Vaša svjetla energija donosi lijepe promjene na romantičnom planu.

Usamljeni Bikovi drže sve pod kontrolom kada je u pitanju ostvarenje ljubavnih želja. Njihova osjećajnost i nježnost čini ih drugačijim i pomalo misterioznim, a to će naročito privući pripadnike suprotnog pola. Dok vlada trigon Sunca i Mjeseca ubrat ćete najljepši plod sa drveta ljubavi.

Danas ste izvor snage i pozitivne energije, sigurni ste da do kraja dana ništa ne može da krene po zlu.

Na poslu se lako prilagođavate promjenama, a naročito vas privlače tehnološke inovacije. Dobro se slažete sa kolegama, profesionalni ste i plijenite harizmom. Miris uspjeha osjeća se u vazduhu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh