Svaštara

Ova tri znaka otkrivaju da on ipak nije spreman za ozbiljnu vezu

Počeci veze u naš život donose čitavu paletu emocija. Istovremeno su romantični, uzbudljivi, pomalo zastrašujući, pa i iscrpljujući.

Strasti u krevetu - Facebook

Sa sobom nose i čitav niz nepoznanica, pa se nakon nekog vremena može dogoditi da se zapitate želi li vaš partner ozbiljnu vezu ili tek nešto neformalno.

Ako vi tražite nešto ozbiljno, a vaš parner ne, to može biti problem jer je važno da ste “na istoj valnoj dužini” kada je u pitanju vaš odnos.

No sasvim je normalno naletjeti na nekoga ko ne razmišlja kao vi, a u nastavku pročitajte tri znaka da on baš i nije spreman za ozbiljnu vezu.

1. Sam će vam to reći (i to će zaista i misliti).

U nekim će vam slučajevima osoba s kojom izlazite i sama u nekom trenutku reći da ne traži ništa ozbiljno. Stručnjakinja za veze Julie Spira kaže da osobi koja vam to kaže vjerujete – jer nema smisla pokušati uvjeriti nekoga da ste baš vi prava osoba za njih ako ta osoba nije spremna za ozbiljnu vezu.

2. Njegova je komunikacija – loša.

Logično, ako je neko u potrazi za ozbiljnom vezom i iskrenim odnosom, htjet će s vama razgovarati, upoznavati vas… S druge strane, neko ko traži nešto neobavezno neće imati potrebu svakodnevno komunicirati s vama, razmjenjivati poruke…

3. Sve se svodi na pozive na se*s.

Ako i sami tražite nešto takvo, super, ali ako želite ozbiljnu vezu, a osoba s kojom izlazite na vas gleda samo kao na osobu za se*s, to je očit znak da nije u potrazi za ozbiljnom vezom. Kako to prepoznati? Zvat će vas na druženja u zadnji tren, kasno navečer, kod njih doma, piše portal “Zadovoljna.hr“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh