Svaštara

TEŽAK PROMAŠAJ: Nadamo se da je vama 2019. počela bolje nego ovom momku

U video snimci se vidi kako se naginje u pokušaju da poljubi djevojku, no u tom se trenutku njen izraz lica naglo mijenja od osmjeha do potpune zbunjenosti

poljubac

Nesretni pokušaj jednog mladića da u Novu godinu uplovi poljupcem u ponoć postao je viralan, nakon što je sve prikazano uživo na televiziji.

Nepoznati muškarac iskušao je svoju sreću s plavušom na dočeku nove 2019. godine, a sve je snimila holandska TV stanica.

U video snimci se vidi kako se naginje u pokušaju da poljubi djevojku, no u tom se trenutku njen izraz lica naglo mijenja od osmjeha do potpune zbunjenosti.

Djevojka se odmaknula i zatvorila oči, a na snimci se čini kao da izgleda potpuno zgroženo mladićevim pokušajima udvaranja. Njega to nije omelo pa je pokušao ponovo: otvorio je usta i približio joj se, nasmiješio joj se, a tek onda shvatio da od poljupca neće biti ništa.

Na kraju snimke se vidi kako njih dvoje gledaju jedno u drugo zbunjeno, a zatim je djevojka počela zuriti u tlo.

Snimku je na Twitteru podijelio jedan američki student koji živi u Holandiji.

“Nadam se da je vama 2019. počela bolje nego ovom tipu”, napisao je u opisu snimke koja traje 14 sekundi.

Korisnici društvenih mreža pogledali su snimku u rekordnom roku. Njih 40.000 je tu objavu na Twitteru lajkalo, a 13.000 ju je podijelilo dalje. Mnogi su komentirali mladićev nezgodan pokušaj francuskog poljupca.

“Čovječe, to je poljubac, ne obrok”, jedan je od brojnih komentara.

“Zašto je toliko otvorio usta? Pokušava li je pojesti”, pitali su se na Twitteru.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh