Luda planeta

Rekao je vjerenici da želi dijete, a ona se za DVA DANA porodila: Otišla u bolnicu ne znajući da je trudna

Sjeća se da se ugojila uoči porođaja, ali tvrdi da nie primijetila nikakav znak da je u drugom stanju.

Trudnica - Fokuzz.com

Medicinska sestra iz SAD nije imala pojma da je trudna sve dok joj voda nije potekla niz noge, samo dva dana nakon što je njen vjerenik izrazio želju da ima bebu.

Šelbi Bentli (21) iz Jonije u Mičigenu nedavno je podijelila svoju zapanjujuću priču sa pratiocima na TikTok-u. Ona je u početku mislila da su njeni porođajni bolovi upala slijepog creva i pokušavala je da ih ignoriše 16 sati.

Kada joj je pukao vodenjak pomislila je da se “upiškila”, a zatražila je medicinsku pomoć tek nakon što je dva sata trpela oštar bol. Ljekari su potvrdili da je u 34, nedjelji trudnoće i da boluje od preeklampsije.

U bolnici joj je urađen hitan carski rez i rodila je zdravog dječaka, Kejdena Rajca.

Potpuno nesvjestan njene trudnoće, njen partner je pričao kako bi želio da imaju bebu neposredno prije drame.

– Bilo je to lijepo iznenađenje. Nekoliko dana prije porođaja Džejkob je rekao: “Volio bih da dobijemo dječaka”, a ja sam rekla “O Bože”. Nekoliko dana kasnije, i eto ga. Kao da je to predvidio. Ludo je. Bila sam u bolovima 16 sati prije nego što sam otišla u bolnicu. Mislila sam da će prestati – ispričala je ona.

Šelbi kaže da je, pošto radi u zdravstvu, mislila da ima upalu slijepog creva jer je “upoznata sa tim stvarima”.

– Misliča sam da će mi eksplodirati slijepo crevo. Mislila sam da ću umrijeti. Otišla sam u bolnicu i pitali su me da li mislim da sam trudna, a ja sam rekla “nema šanse”. Imala sam menstruaciju i sve. Sve je bilo normalno – kazala je ona.

Ona se ipak prisjetila da se neposredno prije porođaja ugojila, ali je tek zadnjeg dana shavtila da je trudna. Nesvjesna trudnoće, dodaje da je radila mnoge stvari koje trudnice ne bi smjele, kao što je podizanje teških stvari.

Zatim je opisala trenutak kada joj je doktor rekao da će upravo roditi bebu.

– Bila sam tako šokirana. Plakala sam sve vrijeme prije nego što su me odveli na carski rez. Bilo je tako stresno – prisjeća se Šelbi.

Na kraju ovog dramatičnog iskušenja novopečena mama je presrećna što je dobila “bebu iznenađenja” i kaže da ništa ne bi mijenjala, piše Objektiv.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh