Luda planeta

Upala na vjenčanje bivšeg dečka u vjenčanici i molila ga da joj se vrati

U Kini se jednoj mladenki na vjenčanju dogodila scena iz noćne more.

Upala na vjenčanje bivšeg dečka u vjenčanici i molila ga da joj se vrati - Screenshot/YouTube

Bivša cura njezinog mladoženje upala im je na sam čin vjenčanja odjevena u vjenčanicu. Snimka na kojoj bivša cura upada u najljepšem dijelu ceremonije u vjenčanici, sa šminkom i frizurom postala je viralna i pogledalo ju je više od 3 miliona ljudi, piše “Index“.

“Daily Mail” piše da je bivša cura, koja je mladoženju vukla za ruku i u jednom trenutku pala koljena, vikala da ona nije kriva za raskid i da joj se on treba vratiti.

Šokirana mladenka u nevjerici je gledala ovaj ponižavajući trenutak, a uporna mlada ju je na kraju videa dovela do ruba.

Pogledajte…


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh