Luda planeta

Umjesto da mu pomognu: Medicinska služba pregazila fudbalera!

Mladi brazilski fudbaler Bernardo neće po dobrom pamtiti utakmicu tamošnjeg Kupa između Trinidadea i Flamenga.

Nesretni fudbaler - Screenshot/YouTube

Bernardo je doživio bizarnu nesreću nakon što se povrijedio. Ostao je ležati nakon nezgodnog duela, a sudija je odmah na teren pozvao medicinsku službu.

Nisu znali kolika je težina povrede i može li mladi Bernardo uopšte stati na nogu, pa su u teren ušli s vozilom. Međutim, u žurbi su se previše približili i prešli su mu prednjom desnom gumom vozila preko povrijeđene noge, prenosi “Faktor“.

Prvobitna povreda nije bila toliko strašna, ali se nije mogao sudržati nakon što su mu pregazili nogu i vrištao je od bolova.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh