Svijet

JEZIVA EKSPLOZIJA U POZNATOM LJETOVALIŠTU! Devet povrijeđenih, među njima beba u ozbiljnom stanju

Devet osoba je povrijeđeno u eksploziji na glavnom trgu u Akapulku, luksuznom meksičkom ljetovalištu na Pacifičkoj obali, saopštili su danas lokalni zvaničnici u ponedjeljak, prenosi Srbija danas.

Tužilaštvo u državi Guerero na jugu Meksika nije preciziralo šta je izazvalo eksploziju koja je odjeknula u nedjelju kasno uveče, ali je saopštilo da su neki od povrijeđenih imali opekotine, što sugeriše na upotrebu zapaljive naprave.

– Jedna od žrtava je i beba koja je u ozbiljnom stanju – navodi se u saopštenju koje je prenio AP.

Zvaničnici nisu naveli da li su žrtve lokalni stanovnici ili turisti, ali glavni trg u Akapulku je popularan i među jednima i među drugima.

Prethodne nedjelje, pronađena su osakaćena tijela pet ubijenih ljudi na ulici u Akapulku, a jedna od žrtava bila je kandidat za mjesto u opštinskom veću u obližnjem gradu Kohuka de Benites.

Iako nasilje u Akapulku nije rijetkost, masovni nasumični napadi na prolaznike na gradskim trgovima još su relativno rijetki.

Izvor:
Tanjug


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh