Svijet

MOMAK SE SKINUO PRED DJEVOJKOM, A ONA MU SE NASMIJALA: Poslije nekoliko minuta BILA JE MRTVA

Sada mu prijeti deset godina robije.

policija / Izvor: Shutterstock

Jedan je 17-godišnjak brutalno pretukao i na kraju zadavio ženu koja mu se tokom intimnog odnosa smijala. Bjanka K. (28) upoznala je Muhameda Alija S. (17) u baru u njemačkom gradu Frankfurtu prošle godine. Nakon što su zajedno popili nekoliko pića i konzumirali dro.u, napustili su bar i otišli u njen stan kako bi imali polni odnos, piše Dejli mejl.

No kada Muhamed navodno nije uspio da postigne e.ekciju, Bjanka mu se zbog toga smejala. Njega je to razbjesnilo pa ju je udarao, gušio i davio sve dok nije umrla.

Dio napada je navodno i snimio telefonom. Dok je kamerom snimao njeno tijelo, čuje se kako govori “Ubio sam je”.

Policiju je pozvao svjedok tokom noći. Kada su provalili u stan, pronašli su djevojku mrtvu.

Muhamed je uhapšen u kući svojih roditelja u frankfurtskoj četvrti Bonames samo nekoliko sati kasnije.

– Bila je tako sretna mlada žena. Voljela je izlaziti i bila je puna života – rekao je jedan komšija.

U ponedjeljak je na Okružnom sudu u Frankfurtu započelo suđenje za ubistvo. Zbog toga što je optuženik maloljetan, suđenje je zatvoreno za javnost. Ako bude osuđen, Muhamed Ali S. bi prema njemačkom zakonu mogao dobiti zatvorsku kaznu do deset godina, piše Dejli mejl.

Izvor: Srbija Danas/Dejli mejl/


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh