Svijet

PRONAĐENO RASKOMADANO TIJELO U RIJECI: Policija sumnja da je u pitanju Sara – sve je počelo kada je PAS DONIO LJUDSKU KOST!

Vjeruje se da ljudsko tijelo bez udova otkriveno u rijeci pripada ženi koju je navodno ubio par.

Pronađeno tijelo / Izvor: Shutterstock, Društvene mreže

Posmrtni ostaci koji pripadaju Sari Mejhju (38) prvi put su otkriveni raskomadani u Krojdonu 2. aprila. Potvrđeno je da policija vjeruje da dalji dijelovi tijela pronađeni u Mičamu, u južnom Londonu, pripadaju ovoj ženi. Posmrtne ostatke su u reci Vendl otkrili radnici koji su obavljali radove na čišćenju, piše srbija danas.

Mještani su ostali šokirani nakon što su ekipe Hitne pomoći izvukle “torzo bez udova” iz vode. Sarina porodica je obavještena o tragičnom razvoju događaja. Steven Sansom (44) i Džema Vats (48) optuženi su za ubistvo Sare.

Na sudskom ročištu prošlog mjeseca rečeno je da su Sarina glava, ruke i noge ranije otkrivene, ali da neki od njenih ostataka i dalje nisu pronađeni. Uzbunu je izazvao pas koji se šetao po njivama, pa vratio svom vlasniku noseći ljudsku kost.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh