Svijet

ŠOKANTNA SCENA IZ MOSKVE! Snimljen napadač kako nosi MITRALJEZ i šeta oko dvorane (VIDEO)

Veliki broj mrtvih…

Prema podacima FSB-a, u terorističkom napadu u Moskvi je poginulo 40 ljudi, a više od 100 je povređeno.
Ruski istražni komitet saopštio je da je pokrenut krivični slučaj u vezi sa terorističkim napadom.Na društvenim mrežama pojavio se i snimak napadača koji šeta oko dvorane naoružan automatskom puškom.Predsednik Rusije Vladimir Putin dao je sva potrebna uputstva u vezi sa onim što se dogodilo u Krokus siti holu u Moskvi, izjavio je portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov.

– U prvim minutima dešavanja u Krokus siti holu, predsednik je obavešten o početku pucnjave. Predsednik stalno dobija informacije o tome šta se dešava i mere koje preduzimaju sve nadležne službe. Predsednik je dao sva potrebna uputstva – rekao je Peskov, prenose RIA Novosti.

Ruska Federalna služba bezbednosti (FSB) saopštila je večeras da je došlo do pucnjave i požara u Krokus siti holu u oblasti Krasnogorsk, na severozapadnoj granici Moskve, gde je trebalo da se održi koncert benda Piknik.

Postoje različiti oblici terorizma, od pojedinačnih napada do organizovanih terorističkih grupa. Teroristi mogu koristiti različite metode, uključujući eksplozivne naprave, pucnjavu, otmice ili kibernetičke napade. Važno je biti svestan ovih različitih oblika terorizma kako bismo mogli preduzeti odgovarajuće mere opreza,piše Republika


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh