Svijet

“Ne bi ga štitio kao što je to učinio Joe Biden”- Donald Trump se obrušio na PRINCA HARIJA: Ne bih mu OPROSTIO!

Kandidat za predsjednika SAD bacio je pogled na posljednja dešavanja unutar kraljevske porodice Velike Britanije

Donald Trump - Screenshot

Donald Tramp stiže sve i može sve. Tako bar izgleda ove godine, još od 1. januara i namere da pobedi sve rivale na putu do Bele kuće.

Kandidat republikanaca za predsednika SAD uspeo je da usred pobede u Južnoj Karolini nad Niki Hejli baci pogled i po koji komentar oko dešavanja kod kraljevske porodice u Velikoj Britaniji.

Tramp je izjavio da je kraljevska porodica bila “previše milostiva” prema princu Hariju i da ga on ne bi štitio kao što je to učinio Džo Bajden.

Njegove izjave su usledile 24 sata nakon što je princ Hari stao pred sud zbog sumnje da je lagao u svojim imigracionim dokumentima za SAD o upotrebi droga, o čemu je priznao u svojoj knjizi “Rezerva”.

Pravni spor su pokrenuli “Heritage Foundation” i “DC”, a princ ga je osporio uz podršku Bajdenovog Ministarstva za nacionalnu bezbednost.

“Ja ga ne bih štitio, izdao je kraljicu, to je neoprostivo. Bio bi sam da je do mene.Mislim da su previše milostivi nakon svega što je uradio.”, rekao je Tramp.

Četvorodnevna Konferencija konzervativnih političkih akcija u Vašingtonu “DC” ove godine postala je produžena podrška Donaldu Trampu, budući da je njegova nominacija za republikanskog kandidata skoro potvrđena.

Govornici su bili dojučerašnji kandidat republikanaca Vivek Ramasvami, potencijalna potpredsednica SAD Kristi Noem i Najdžel Faraž iz Velike Britanije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh