Svijet

Mama četvoro djece ubijena tri nedjelje nakon vjenčanja

Kesidi Riči (39) iz Oklahome pronađena je mrtva u svojim kolima prekrivena ćebadima i gomilom odjeće u nedjelju ujutru nakon što je njen nestanak prijavljen u toku prošle nedjelje.

Policija - Ilustracija/Nezavisne.com

Majka četvoro djece bila je u braku manje od mjesec dana, a kao glavni osumnjičeni za ubistvo se tereti njen novi muž.

Kako se navodi, Kesidi se za Krisa Morlanda udala 7. januara u Oklahomi, a on je u četvrtak uhapšen zbog sumnje da je počinio ubistvo.

Suprug ima dugi krivični dosije u nekoliko država i suočava se sa optužbama za nasilje u porodici i krađu, prenosi “Metro”.

Najstariji sin tragično preminule žene je istakao da njegova majka, kao ni on, nisu bili svjesni takve istorije njenog novog muža.

“Ona ovo nije zaslužila, u svima je vidjela dobro. Zakačio se sa pogrešnom porodicom”, rekla je Šeril Riči, majka ubijene žene.

Detektivi su morali da traže od Morlanda dozvolu da pretresu vozilo njegove žene jer su bili u braku, a on je odbio da je da.

Osumnjičeni muškarac od ponedjeljka popodne odbija da odgovara na pitanja o svojoj ženi. prenose nezavisne

Policija ovaj slučaj istražuje kao ubistvo i pozvala je sve svjedoke koji su primjetili nešto čudno u toj oblasti da ih kontaktiraju, prenosi “Telegraf”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh