Svijet

Camilla čak tri puta u jednom danu posjetila kralja Charlesa u bolnici: Ima li razloga za zabrinutost?

Kraljica Camilla jučer je čak tri puta bila u bolnici kako bi posjetila kralja Charlesa.

Kralj Charles - Andrew Milligan - Pool/Getty Images

Nakon što je kralj Charles u petak ujutro podvrgnut korektivnom zahvatu, kraljica Camilla ga je u samo 24 odlučila posjetiti u londonskoj bolnici. No, budući da je bila tri puta, javila se sumnja da postoje određene komplikacije.

Međutim, kako mediji navode, Camilla je djelovala raspoloženo nakon izlaska iz bolnice, a čak se i nasmijala fotografima koji su je čekali u blizini klinike. Posljednji put je viđena u subotu poslijepodne kada je odlazila iz bolnice.

Naime, nakon što je princeza od Walesa Kate Middleton nedavno bila operaciji abdomena, kralj Charles je odlučio otići na operaciju zbog povećane prostate.

No, mediji su bili zabrinuti i za Kate Middleton jer su iz Kensingtonske palate objavili da će zadržati 10 do 14 dana nakon operacije te da će zbog toga morati otkazati nekoliko angažmana. Kralj Charles je posjetio Kate Middleton u bolnici neposredno prije vlastite operacije. prenosi Klix


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh