Svijet

OTIŠLA NA LIPOSUKCIJU I UMRLA! Brazilka (29) važila za hodajuće savršenstvo, a operacija je ubila: “Živim najgoru noćnu moru”

Brazilska influenserka Luana Andrade umrla je u utorak, dan nakon što je bila podvrgnuta liposukciji kolena u bolnici u jugoistočnom gradu Sao Paulu.

Luani Andrade, 29, je zahvat uradio privatni ljekar i anesteziolog kojeg je angažovala njena porodica, navodi se u saopštenju bolnice Sao Luiz. Manekenka je doživjela zastoj srca oko dva i po sata nakon operacije.

– Operacija je prekinuta, a pacijent je podvrgnut testovima koji su otkrili masivnu trombozu, saopštili su iz bolnice.

– Prebačena je na intenzivnu terapiju gde je podvrgnuta lekovima i hemodinamskom tretmanu.

Proglašena je mrtvom oko 5.30 u utorak. Uzrok smrti je plućna embolija. Operativni doktor i anesteziolog, čija imena nisu saopštena, od srede ujutro nisu komentarisali.

View this post on Instagram

A post shared by Luana Andrade (@luandradel)

– Rastrgan sam i živim svoju najveću noćnu moru. Deo mene me je napustio – napisao je na Instagramu njen dečko Žoao Hadad, prenosi žena.blic.

– Izgradili smo prelepu priču i intenzivno živeli svoje snove. Pored toga što si mi devojka, ti si i uvek ćeš biti moj partner i van ovog života, ljubavi moja. … Ti si moje svetlo, princezo. Molim te da i dalje paziš na mene i sve nas odozgo. Uvek ću te voleti, od sada do večnosti!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh