Svijet

URAGAN IDALIJA OPUSTOŠIO FLORIDU! Oluja kakva se ne pamti posljednjih 100 godina, pogledajte snimke DRONOM

Pogledajte snimke posljedica uragana Idalija, koji je opustošio Floridu!

uragan Idalija

Uragan kategorije 3, nazvan Idalija, pogodio je Floridu i naneo ogromnu štetu. Lokalne vlasti kažu da ovakva oluja nije pogodila ovu američku državu u poslednjih sto godina.

Više od 400.000 ljudi ostalo je bez struje nakon što je uragan Idalija “udario” u zapadnu obalu Floride, pre nego što je nastavio ka Džordžiji. Snimci prikazuju razornu snagu prirodne katastrofe, uništene kuće, prevrnute automobile, poplavljene ulice…

Pogledajte snimke uragana Idalija.

Vjetar je, piše “Bi-Bi-Si”, puhao brzinom od 200 kilometara na čas, a predsednik Amerike Džo Bajden upozorio je da je nevrijeme i dalje vrlo opasno, iako je nakon prelaska u Džordžiju uragan prekvalifikovan u tropsku oluju.

Za sada nema podataka o žrtvama, ali “Bi-Bi-Si” prenosi nezvanični podatak da su dvojica muškaraca poginula u sudarima izazvanim oslabljenom vidljivošću zbog jake kiše. Pogledajte snimak posledica uragana, napravljen dronom.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh