Svijet

PETORO PRIJATELJA NESTALO NAKON NOĆNOG IZLASKA: Potraga TRAGIČNO okončana nakon 2 dana, nađeno TRI TIJELA

Niko od njih nije viđen od subote u dva ujutru, nakon što su Darsi i Rafael objavili fotografije na društvenoj mreži Snepčet.

PETORO PRIJATELJA - facebook

Petoro prijatelja nestalo je u noći između petka i subote kada su se vraćali iz noćnog izlaska u Njuportu. Policija je poslije dva dana potrage pronašla tijela troje mladih, dok je dvoje njih hitno hospitalizovano.

Sofi Rejson (20), Ajv Smit (21) i Darsi Ros (21) posljednji put su viđene u baru Mafler u ranim jutarnjim satima u subotu.

Policija vjeruje da su tri devojke nakon izlaska u petak sele u džip Volksvagen “Tiguan”, sa još dvojicom mladića Rafaelom Džinom i Šonom Longlinom.

Niko od njih nije viđen od subote u dva ujutru, nakon što su Darsi i Rafael objavili fotografije na društvenoj mreži Snepčet.

Policija je konačno pronašla automobil u kom su petoro mladih posljednji put viđeni.

Troje mladih, čiji je nestanak u međuvremenu prijavljen, pronađeni su mrtvi, dok su dvije osobe u teškom stanju prevezene u lokalnu bolnicu.

Nezvanično Ajv, Rafael i Darsi su poginuli u nesreći, iako policija još uvijek nije potvrdila njihov identitet.

Policija vjeruje da su oni rano ujutru u subotu doživjeli saobraćajnu nesreću kada je njihov automobil sletio s puta, piše Mirror.

Ajvina sestra Lorena, potvrdila je u objavi na Fejsbuku da je njena sestra nažalost preminula.

“Hvala svima na podršci. Neću odgovarati na poruke, dozvolite da kao porodica pokušamo da prihvatimo ovu strašnu vijest”, napisala je ona.

U međuvremenu se oglasila i Sofina majka Ana, koja je bijesna na policiju jer nisu na vrijeme počeli da tragaju za njenom kćerkom i njenim prijateljima.

Ona kaže da je bila očajna kada je njena kćerka nestala i da je sama kolima pretraživala okruženje.

“Odlučila sma da ih sama tražim nakon što su mi policajci rekli da prestanem da ih zovem i pitam da li ima novosti. Moja kćerka nije izlazila često, znala sam da nešto nije u redu, ona ne bi tek tako nestala”, rekla je Ana.

Ana je rekla da se Ajv, Sofi i Darsi druže od malena. Kaže da se sa kćerkom posljednji put čula u petak popodne kada joj je Sofi rekla da sa društvom izlazi u grad, piše Espreso.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh