Svijet

ERDOGAN SE HITNO OGLASIO NAKON KATASTROFALNOG ZEMLJOTRESA: Evo šta je poručio turski lider

Turski predsjednik Redžep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdogan) se oglasio nakon katastrofalnog zemljotresa koji je razorio južni dio zemlje tokom noći.

Prema prvim informacijama, poginulo je najmanje 100 osoba, dok je više stotina povrijeđeno (ovo su podaci samo za Tursku).

– Naši spasilački timovi odmah su poslati u područja pogođena zemljotresom. Naše institucije su odmah počele sa poslom, piše Novi.

Nadamo se da ćemo zajedno preživjeti ovu katastrofu što prije i sa najmanjom mogućom štetom – poručio je Erdoan na Twitteru.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh