Svijet

Uznemirujući snimak: Pogledajte trenutak sudara tramvaja i autobusa u Istanbulu

U četvrti Eyupsultan u turskoj metropoli Istanbulu, u nesreći su se sudarili tramvaj i autobus, povrijeđene su 33 osobe, a prvobitno je objavljena informacija da je povrijeđeno 18 osoba.

sudaru Instabulu - AA

Nakon nesreće na mjesto događaja je upućen veliki broj bolničkih, policijskih i vatrogasnih vozila. Tramvaj je nakon sudara iskočio iz šina, a autobus je udario u drugo vozilo na putu.

Lokalni zvaničnici su objavili da su u nesreći povrijeđene 33 osobe. Povrijeđeni su kolima Hitne pomoći prevezeni u bolnice.

Spasilačke ekipe su autobus odvojile na dva dijela kako bi ga uklonili dizalicom i šleperom s mjesta sudara, podigli autobus IETT koji je došao na lice mjesta, ekipe su autobus odvojile na dva dijela iz dijela s mijehom.

Svi odvojeni dijelovi autobusa utovareni su na kamion i odvučeni, a tramvaj je kranom postavljen na šine i odvučen sa te lokacije. prneosi “Radiosarajevo“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh