Svijet

KEJT MIDLTON DOŠLA NA SAHRANU SA DJECOM: Ova kombinacija je dostojna samo BUDUĆE KRALJICE

Princeza od Velsa izgleda savršeno

Kate Midleton- Profimedia

Kejt Midlton je stigla na kraljičinu sahranu sa svojom djecom, princom Džordžom i princezom Šarlot.

Kejt (40) se odlučila za elegantan crni ansambl dok se pridružila starijim članovima kraljevske porodice da odaju počast kraljici u Vestminsterskoj opatiji. Princeza se odlučila za bisernu ogrlicu i crni šešir. Najavljeno je da će se princ Džordž (9) i princeza Šarlot (7) pridružiti roditeljima na sahrani kako bi se oprostili od svoje omiljene bake koju su zvali “Gan Gana”.

Kao počast kraljici, princeza je odlučila da nosi par minđuša i bisernu ogrlicu sa trostrukim biserima koje su bile dio lične kolekcije nakita Nenog Veličanstva.

Mnogo se spekulisalo da li će Kejt i Vilijam povesti djecu na sahranu, pa je na kraju odlučeno da sa njima krenu najstariji Džordž koji je drugi u redu za tron i princeza Šarlor. Princ Luis je još uvijek mali, pa su odlučili da njega ne povedu.

Kate Midlenton – Profimedia


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh