Svijet

Isplivale fotografije modrica Anđeline Đoli nakon incidenta u avionu

Postoje dokazi da je Bred bio nasilan, da je imao neku vrstu sukoba sa suprugom i njihovim najstarijim sinom

Kada je u septembru 2016. godine objavljeno da se glumci Bred Pit i Anđelina Đoli rastaju, svijet je bio u šoku, ali ubrzo je bilo jasno da je njihov brak bio sve samo ne idiličan.

Najviše se pričalo o incidentu u avionu, koji je prethodio razvodu, o kom nikad do kraja nije objašnjeno šta je podrazumijevao. Spekulisalo se da je Bred bio nasilan, da je imao neku vrstu sukoba sa suprugom i njihovim najstarijim sinom, a ubrzo je Anđelina optužila glumca za upotrebu narkotika i alkoholizam.

On je zbog toga neko vrijeme morao da bude testiran na drogu svaki put kada je trebalo da se vidi s njihovom djecom, a išao je i na odvikavanje od alkohola. Sada je objavljena fotografija na kojoj se navodno nalazi modrica koju je Anđelina zadobila tom prilikom, a na njoj vidimo njenu šaku i prepoznatljivi vjerenički prsten.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh