Svijet

Pogledajte kako je izgledao susret Erdogana i Abramoviča

U Istanbulu su danas održani novi mirovni pregovori između Rusije i Ukrajine. Pregovorima je prisustvovao i vlasnik londonskog Chelseaja, ruski milijarder Roman Abramovič, koji je bio jedna vrsta posrednika.

Recep Tayyip Erdogan i Abramović - Twitter

Prije samog početka pregovora posebno upečatljiv ostao je susret i rukovanje Abramoviča i predsjednika Turske Recepa Tayyipa Erdogana.

Inače, Erdogan je održao kratak govor za obje strane, a nakon toga sa ministrom vanjskih poslova Turske Mevlutom Cavusogluom napustio prostoriju.

Susret Recepa Tayyipa Erdogana i Romana Abramoviča možete pogledati u video zapisu koji se nalazi u prilogu. prneosi “n1“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh