Svijet

PUTIN NA SVAKOJ KONFERENCIJI PORED SEBE IMA BIJELI TERMOS: Konačno otkrivena misterija, evo šta se krije iza toga

Možda ste i vi primijetili da predsednik RusijeVladimir Putin na konferencijama često pored sebe ima bijeli termos. Konačno je i otkriveno šta je u pitanju.

termos - Novi

– Znate, ja čak ne pijem ni crni čaj. Pijem samo čaj od trava sa Altaja – rekao je nedavno predsjednik Rusije i tako konačno otkrio tajnu bijelog termosa.

Inače, Altaj je planinski lanac koji se proteže između Mongolije, Kazahstana Kine i Rusije, tako praveći prirodnu granicu.

Koliki je ljubitelj altajske prirode, svjedoči činjenica da Putin nerijetko nazdravlja sa stranim zvaničnicima sa bijelim termosom.

Koliko su trave sa ove planine blagotvorne, najbolje svedoči činjenica da Altajske planine nazivaju zelena apoteka zemlje jer je to jedna od posljednjih oaza nezagađenog dela planete u kojoj raste retko endemsko ljekovito bilje, koje po svojoj čistoći prevazilazi standarde organski uzgajanog.

Smatra se da ovaj čaj od altajskih trava deluje na tonus organizma zahvaljujući bogatstvu biološki aktivnih supstanci, vitamina, kao i izraženoj podršci imunosistemu. On pojačava opštu otpornost organizma, jača imunitet, daje energiju i elan. On je i odličan čistač organizma, detoksikans, a djeluje i kao antioksidans, koji sprječava štetne efekte procesa oksidacije u organizmu, za koje se smatra da su jedan od uzročnika mnogih hroničnih bolesti savremenog sveta.

Altajski čaj, inače, sadrži čak 24 trave, poput kamilice, sibirskog bora, brusnicu, koren carske biljke, sladić, navodi se u tekstu “Ruskog ljekara” u kojem se dalje objašnjavaju blagodeti svake od njih. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh