Svijet

Liječnica cijepila više od 400 ljudi, ali ne zna se čime?!

Cijeli slučaj prijavila je jedna pacijentica koja je u razgovoru sa liječnicom rekla da ima strah od simptoma. No, liječnica joj na to odgovara da nema straha za brigu, dapače da je u cjepivo ubacila ”nešto homeopatsko”

Vakcina - ilustracija / Depo.ba

Državno odvjetništvo u Konstanzu u Njemačkoj istražuje liječnicu koju sumnjiče da je u ordinaciji cjepivom protiv koronavirusa, u koje je navodno nešto umiješano, cijepila 430 osoba ljudi.

Svi cijepljeni kod te liječnice moraju napraviti test na antitijela.

Cijeli slučaj prijavila je jedna pacijentica koja je u razgovoru sa liječnicom rekla da ima strah od simptoma. No, liječnica joj na to odgovara da nema straha za brigu, dapače da je u cjepivo ubacila ”nešto homeopatsko”. Zbunjena pacijentica savjetovala se sa obiteljskim liječnikom te kasnije prijavila slučaj, piše Fenix.

Izgleda da liječnica nije lagala te da cjepivo nije bilo originalno, kod troje njenih pacijenata nisu pronađena antitijela iako su cijepljeni sa dvije doze.

Policija i Državno odvjetništvo u zajedničkom su priopćenju objavili kako sumnjaju da pacijentima nije ubrizgano cjepivo protiv koronavirusa, te da o tome nisu obaviješteni. Liječnica ne želi komentirati slučaj. prneosi 24sata


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh