Svijet

KAKVA CARICA! Novozelandska poslanica biciklom otišla u bolnicu da se porodi FOTO

Poslanica Zelenik Džuli En Genter odvezla se biciklom do bolnice gde se sat vremena kasnije porodila.

Novozelandska poslanica Džuli En Genter sela je na bicikl u nedelju ujutru i pojurila ka bolnici. Trudovi su već počeli i sat vremena kasnije se porodila.

“Važna vest! U 3.04 jutros pozdravili smo najnovijeg člana naše porodice. Iskreno, nisam planirala da biciklom odem na porođaj, ali se tako dogodilo”, navela je ona na Fejsbuku.

Političari ove ostrvske nacije od pet miliona stanovnika imaju reputaciju da su vrlo opušteni i normalni. Premijerka Džasinda Ardern otišla je na porodiljsko, pa čak je i dovela svoje tromesečno dete na sastanak UN jer je još dojila.

“Kontrakcije mi nisu bile toliko strašne kada smo krenuli u bolnicu, iako su bile udaljene 2-3 minuta. Intenzitet im se pojačao dok smo stigl, 10 minuta kasnije”, navela je ona i dodala da njeno zdravo, veselo dete mirno spava, zajedno sa tatom.

Genter se i na porođaj sa prvim detetom, sinom, odvezla biciklom 2018. godine.

“Predivno nedeljno jutro za vožnju bicikla, do bolnice, na indukciju kako bih konačno rodila ovu bebu”, navela je tada na Instagramu, prenosi kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh