Svijet

Jelena pozvala drugaricu da spava kod nje, pa se napile: Poslije ove rečenice, pretvorila ju je u invalida

Užasna scena u stanu.

Jelena Nosenko - 112.ua printscreen

Jelena Nosenko (27) iz ukrajinskog grada Nikopolja dospjela je na stranice mnogih tamošnjih portala posle bizarne priče zbog koje je završila u policiji.

Jelena je početkom ove godine poželjela da se poslije dužeg vremena časti alkoholom, ali nije željela da pije sama već je u goste pozvala drugaricu Antoninu, piše portal 112.ua.

Kako su se svi povukli u četiri zida zbog koronavirusa, Jelena je postala usamljena, pa joj je jako prijalo druženje sa Antoninom. Čak su se dogovorile da ona i prespava kod nje. Dvije drugarice održavale su kontakt preko poruka, ali se uživo više od četiri mjeseca nisu vidjele.

Zbog toga je za Jelenu informacija da je Antonina u vezi sa mladićem u koga je ona bila prije zaljubljena bila poput groma iz vedra neba. Prethodno su već stuštile najmanje dvije flaše vina, tako da su se, onako pijane, otvorile jedna drugoj.

Međutim, kad je Antonina rekla Jeleni s kim je uveliko u vezi, njoj je pao mrak na oči. Počela je da viče na Antoninu koja je stajala kraj otvorenog prozora drugog sprata zgrade.

Poslije Jelenine tirade tokom koje je i psovala Antoninu, u naletu bijesa ju je gurnula kroz prozor i nesrećna djevojka umalo je izgubila život.

Jelena, kad je vidjela šta je uradila, odmah je pozvala hitnu pomoć te je Antonina zbrinuta u bolnici, ali sa višestrukim prelomima, piše “Objektiv“.

Glavu na sreću nije povrijedila, ali je polomila ruku i nogu, nekoliko rebara, a trajno joj je stradao kuk. Poslije nekoliko nedjelja u bolnici, Jelena se obavezala prema Antonini, da je ova ne bi tužila, da joj isfinansira ugradnju vještačkog kuka, kao i da plati sve preglede i operacije koje je ona imala u tom periodum, prenosi 112.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh