Svijet

Pozirao s trudnom suprugom na vrhu litice, a onda ju je gurnuo da dobije novac od osiguranja

Muškarac iz Turske pozirao je sa svojom trudnom suprugom za romantičnu fotografiju na vrhu litice, a onda ju gurnuo kako bi, navodno, mogao tražiti novac za njeno životno osiguranje

Semre Aysal - Facebook

Hakan Aysal (40) uhićen je zbog ubojstva svoje supruge Semre Aysal (32) i njihove nerođene bebe dok su bili na odmoru u Dolini leptira u gradu Mugla u Turskoj.

Aysal je svoju suprugu, koja je u to vrijeme bila trudna sedam mjeseci, navodno, gurnuo s litice, u lipnju 2018. godine.

U optužnici se navodi da je ubojstvo planirano jer je Hakan malo prije samog ubojstva u njezino ime sklopio osiguranje u slučaju nezgode uz jamstvo od 400.000 turskih lira (358. 740 kn), a jedini opunomoćenik je bio on.

Tužitelji smatraju da je jedini razlog zbog kojeg su tri sata sjedili na litici bio taj što je htio osigurati da nikoga nema u blizini. Navode da je Aysal, čim je shvatio da su sami, namjerno ubio svoju suprugu tako što ju je gurnuo s litice.

U optužnici se također navodi da je Aysal ubrzo zatražio isplatu osiguranja, ali su mu nalog odbili kada je započela istraga.

Kazneni sud u Fethiyeu presudio je da mu se odredi pritvor zbog ubojstva s predumišljajem.

– Kad smo išli u Zavod za sudsku medicinu, Hakan je sjedio u automobilu. Moja obitelj i ja smo bili uništeni, ali Hakan nije izgledao nimalo tužan – rekao je brat od Semre, Naim Yolcu.

Aysala su pitali i o članku u osobnom osiguranju za slučaj nesreće u kojem se navodi da će on biti nasljednik ako Semra umre.

– Nisam puno ispitivao politiku. Bankar je sredio papire. Nisam znao da postoji takav članak – objasnio je Hakan.

Također je negirao da je odgovoran za njezinu smrt.

– Nakon fotografiranja, moja supruga je stavila telefon u torbu. Kasnije me zamolila da joj dam telefon. Ustao sam i čuo suprugu kako vrišti iza mene dok sam se ja udaljio nekoliko koraka da izvadim telefon iz njezine torbe. Kad sam se okrenuo, nije je bilo. Nisam gurnuo svoju suprugu – dodao je, prenosi “24sata“.

Istraga je još u tijeku, piše Daily Mail.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh