Svijet

Kćerka monstrum: Ana je izbola majku, a onda joj izvadila srce dok je još bila živa

Optužena je, inače, instagram-zvijezda.

Ana Leikovic - Screenshot

Ana Leikovic (21), iz Moldavije, studentkinja medicine i instagram-zvijezda, optužena je da je ubila svoju majku.

Ubistvo se dogodilo nakon što su se njih dvije vratile iz Njemačke, gdje su radile.

Policija je objavila da je Ana glavni osumnjičeni.

Tužilaštvo tvrdi da se Ana, nakon što je ubila majku, istuširala, oprala krvavu odjeću i našla se s dečkom, piše “Komsomoljskaja pravda”.

Ana je majku Praskoviju izbola kuhinjskim nožem, nakon što joj je žena saopštila da je dogovorila njeno liječenje, jer se kćerka, navodno, drogira.

Ana je podivljala, uzela je kuhinjski nož i izbola majku, koja je krvava pala na pod. Dok je nesretna žena još bila živa, djevojka je počela da je sječe kako bi joj izvadila srce.

Na video-snimku sa suđenja se vidi kako Ana gotovo leži na optuženičkoj klupi, čisti nokte, a potom ustaje kada ulazi sudija, piše “24sedam“.

Jedan od prisutnih novinara ju je pitao da li je ubila i unakazila majku, a ona se samo nasmijala se i odgovorila: “Zbogom”, prenosi “Dejli mejl.”


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh