Svijet

Poznat po pretjerivanju: Evo koliko puta se Berluskoni testirao na koronu poslije saznanja da je njegov prijatelj pozitivan

Panika među poznatima koji su dio godišnjeg odmora proveli na Sardiniji, omiljenoj meti poznatih i onih koji žele da budu viđeni u drustvu poznatih i bogatih.

No image - Haber.ba

Nakon što je Flavio Brijatore, bogatas i između ostalog vlasnik cuvene diskoteke na Sardinji “Milijarder” hospitalizovan zbog zaraze Covidom19, mnogi koji su ga sreli proteklih dana pozurili su da se testiraju.

Između ostalih i lider stranke “Forca Italija”, Silvio Berluskoni koji se, kako su saopstili iz stranke, podvrgnuo dvostrukom testiranju i “sada se osjeća odlično, vratio se kući i preuzeo je sve svoje političke obaveze”.

Berluskoni i Brijatore su se sreli 12 avgusta na Sardinji, u Berluskonijevoj vili, nakon susreta objavljena je i fotografija na drustvenim mrezama.

Silvio Beluskoni je na početku pandemije Covida19, bio preselio kod ćerke u Nicu u Francuskoj i tamo ostao sve dok je u Italiji bio na snazi karantin zbog pandemije koronavirusa.

Kako su vec izvestili mediji diskoteka Flavija Brijatore na Sardiniji je jedno od zarista virusa, zatvorena je, ali je vise od 60 zaposlenih testirano pozitivno na Covid19.

U avgustu Sardinija je postala jedno od mjesta sa najvisim brojem zarazenih od koronavirusa, prenatrpane plaze, guzva u restoranima i diskotekama, doprineli su sirenju zaraze, a mnogi su godisnji odmor zavrsili u bolnicama sirom Italije, nakon povratka kuci sa odmora, prenosi informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh