Svijet

Tinejdžer dobio 15 godina zatvora istrgao dječaka (6) iz ruku majke i bacio ga sa 10. sprata

Osuđen je danas na 15 godina zatvora..

Policija - Ilustracija / Sestabrzina.com

Džonti Brejveri (18) koji je u avgustu prošle godine pokušao da ubije šestogodišnje dijete koje je gurnuo sa platforme 10. sprata u londonskoj umjetničkoj galeriji Tejt Modern, osuđen je danas na 15 godina zatvora.

Žrtva je pronađena na krovu petog sprata umjetničke galerije i odmah je prevezena u bolnicu gdje su se ljekari danima borili za njen život. Na posmatračkoj galeriji se nalazila i majka šestogodišnjeg dječaka, prenosi “Telegraf“.

Mališan, rodom iz Francuske, sa porodicom je turistički došao u London i otišao je sa majkom u galeriju kada ga je Bejveri otrgao iz majčinih ruku i gurnuo sa platforme.

Dijete je zadobio povrede opasne po život. Sedmicama je ležao na intenzivnoj njezi sa brojnim frakturama kičme, nogu i ruku. Nakon što mu je stanje stabilizovano, prebačen je u Francusku na dalje liječenje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh