Svijet

Srušio se avion sa 107 putnika i članova posade

Pojasnio je da se radi o 99 putnika i osam članova posade.

Avionska nesreća u Pakistanu - Youtube

Avion pakistanske državne aviokompanije Pakistan International Airlines (PIA) na letu iz Lahorea prema Karačiju srušio se u petak u blizini aerodroma u Karačiju, saopćili su zvaničnici, javlja “FENA”.

Avion se srušio u stambenom naselju Model Colony u predgrađima Karačija, oko dva kilometra od međunarodnog aerodroma Jinnah.

Portparol PIA izjavio je da je 107 ljudi bilo u avionu. Pojasnio je da se radi o 99 putnika i osam članova posade.

Snimci postavljeni na društvene mreže prikazuju dim kako se uzdiže iznad naselja u kome se nalaze stambene zgrade, prenosi Reuters.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh