Svijet

Prostitutka zadavljena, OSTALE U STRAHU: Ana je ispričala sa čime se sve suočavaju “PRODAVAČICE LJUBAVI” u svjetskoj metropoli

Nakon što je prošle godine ubijena još jedna prostitutka u prestonici Velike Britanije, strah se proširio među njenim koleginicama da bi one mogle da budu sledeća žrtva.

No image - Haber.ba

Zbog celokupne situacije, prostitutka Ana progovorila je o rizicima sa kojima se one svakodnevno suočavaju, kada pozivaju klijente u svoj dom, jer im je zakon zabranio da se tom delatnošću bave na ulicama, piše “The Sun“.

Oko 32.000 prostitutki postoji u Londonu. Ana je progovorila o svom osamnaestogodišnjem iskustvu u ovom poslu.

Njeno najtraumatičnije iskustvo jeste smrt prijateljice Destini Loren, koju je ubila mušterija 2009. godine.

– To je bilo užasno – kaže Ana.

– Kada nije imao dovoljno para da joj plati, zadavio ju je i ostavio ju je polugolu u krevetu. Vezao joj je ruke iza leđa čarapama. Brat ju je pronašao –U decembru 2018. godine, bankar Zahid Nasim osuđen je na devetnaest godina zatvora, pošto je udario prostitutku trinaest puta u leđa i glavu sa keramičkim tučkom i zadavio je. To se dogodilo na njen 29. rođendan.

Kristina i Destini su dve od 180 prostitutki u Velikoj Britaniji koje su ubijene između 1990. i 2015. godine. Drugi zločini nad njima su teško uočljivi, jer samo pet odsto prostitutki prijavljuje nasilje nad sobom.

Destinina smrt je ostavila prazninu u Aninom životu.

– Stvarno mi nedostaje. Bile smo dobre drugarice i zajedno smo izlazile – kaže Ana.

– Išle smo u šoping. Bila je divna osoba. Nisam mogla da verujem da joj se tako nešto dogodilo – dodaje ona.

Te godine se pooštrio zakon o prodaji seskusalnih usluga. Ana je pokušala, poučena iskustvom, da načini svoj stan bezbednijim.

– Naravno, uplašila sam se, ali sam sada mnogo pažljivija. Instalirala sam kameru. Trudim se da poznajem sve u zgradi – priča Ana, navodeći da cena od 170 evra po satu znači finiju klijentelu.

– Ono što se dogodlilo jeste jedna tragedija u milion, ali nikad ne znaš ko ti dolazi – tvrdi ona.

Ana kaže da je opasnost uvek prisutna, prisećajući se prilike gde se muškarac pravio da je klijent.

– Unutra puštam samo klijente i nikog više. Mislila sam da je i on mušterija. Kada sam videla da nosi masku, prepala sam se i vrištala dok nije otišao – ističe ona.

– Policija tretira prostitutke kao kriminalce. Mi smo ljudska bića. Mnoge žene imaju decu i moraju to da rade kako bi ih prehranile – navodi ona.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh