Region

OD SUTRA SE OBUSTAVLJA POTRAGA ZA DANKINIM TIJELOM: Ovo su sljedeći koraci u istrazi?

U Borskom okrugu nastavlja se potraga za telom dvogodišnje Danke Ilić

Foto: Telegraf.rs

Borskom okrugu se i danas, deseti dan od hapšenja osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, na terenu nastavlja potraga za telom devojčice.

Tokom jučerašnjeg dana pretraženo je korito Zlotske reke i to od sela Zlot ka mestu Sumrakovac, kao i rezervoari za vodu.Razlog zašto se pregledaju cisterne i rezervoari je što su obojica osumnjičenih za ubistvo male Danke radili u JKP “Vodovod” i što odlično znaju raspored tih rezervoara, a zbog posla su ih obilazili redovno i znaju sva skrovita mesta, pa je sada fokus potrage na tome.

Intenzitet potrage opada i u ovom obimu bi, prema nekim nezvaničnim informacijama, mogla da bude obustavljena tokom sutrašnjeg dana, ali će se nastaviti na drugačiji način.

Pripadnici Uprave kriminalističke policije (UKP) iz Beograda i Bora od utorka pregledaju okolinu kuće jednog od osumnjičenih u selu Zlot,piše Telegraf


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh