Region

Potresno: Roditelji male Danke (2) došli u centar Bora i zapalili svijeće svojoj kćerkici

Roditelji ubijene Danke Ilić (2) došli su na mjesto gdje građani odaju počast njihovoj ćerkici i zapalili su svijeće.

roditelji Danke Ilic - Ringier

Majka djevojčice je u suzama, a otac je u rukama držao igračku, malog bijelog medu kojeg je poljubio i ostavio na mjesto gdje se građani opraštaju od njegove kćerkice, piše Blic.

Podsjetimo, poslije 10 dana opsežne potrage za Dankom Ilić (2) iz Bora, u četvrtak ujutru, 4. aprila, stigla je vijest da je djevojčica ubijena. Radnici “Vodovoda” Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot, priznali su da su ubili djevojčicu automobilom, a potom tijelo bacili na deponiju.

Policija i danas nastavlja detaljnu potragu za tijelom ubijenog djeteta, a osumnjičeni su policiji rekli kako su dva dana nakon ubistva otkopali tijelo i zakopali ga na drugo mjesto.

Od dana kada je nestala Danka Ilić, jake snage policije radile su danonoćno na ovom slučaju u nadi da će se djevojčica pronaći živa i zdrava. Koliko je ogromna bila istraga nestanka Danke pokazuju podaci koje je saopštio MUP. Pretraženo je 333 kuća i stanova, pregledano 360 vozila, bazna stanica za Banjsko Polje registrovala je 24.455 telefona.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh