Region

Oca i majku ubijene Danke odvezla Hitna pomoć

Hitna pomoć stigla je ispred policijske stanice u kojoj su otac i majka ubijene Danke Ilić (2) iz Bora, a pošto je nekome od njih pozlilo oni su prebačeni u obližnji Dom zdravlja.

Hitna pomoć - Ilustracija/Blic.rs

Javlja to b.92, koji dalje navodi da je porodica male Danke prethodno stigla u policiju, prvo otac, a potom i majka sa Dankinim djedom.

U međuvremenu je, podsjetimo, policija osumnjičene za ubistvo Danke Ilić dovela na deponiju, gdje su navodno bacili tijelo ubijene djevojčice.

Podsjetimo, kako je ranije objavljeno, kriminalistička policija iz Bora uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća “Vodovod” Bor S.J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.

S.J. je osumnjičen da je službenim vozilom “fiat panda” udario dvogodišnju Danku i usmrtio je, te sa kolegom D.D. tijelo ubacio u gepek, nakon čega su se odvezli do divlje deponije gdje su tijelo izbacili..


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh