Region

Opsadno stanje u Beogradu nakon ubistva MMA borca: Traži se oružje kojim je ubica presudio srbijanskom reprezentativcu

Starija gospođa koja živi u Dobračinoj ulici navodi da sinoć nije čula ništa, međutim dodaje da su upravo na ovoj lokaciji sukobi veoma česti

Policija je na mjestu zločina i “češlja” područje na kojem se odigrao krvavi pir u kojem je ubijen srbijanski reprezentativac Stefan Savić (23).

Kako javlja reporter Telegrafa.rs sa mjesta događaja, inspektori traže oružje kojem je izboden mladi sportista.

Policija, kako nezvanično saznaje isti medij, pretražuje i okolne lokale vjerovatno da bi pregledali snimke sigurnosnih kamera.

Starija gospođa koja živi u Dobračinoj ulici navodi da sinoć nije čula ništa, međutim dodaje da su upravo na ovoj lokaciji sukobi veoma česti.

– Stalno su okršaji, ranije je bilo pucnjava, pa i bacanja bombi, kaže uplašena žena.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, najverovatnije je došlo do svađe u klubu, nakon čega je počelo gurkanje ispred kluba, da bi dvojica kenula da ga jure uz Dobračinu ulicu. Stefan je bježao, ali su ga sustigli, a jedan ga je izbo nožem.

Kad su ga izboli, nastavili su ka Gundulićevom vencu. Također, policija je pronašla i automobil u Dunavskoj ulici.

Podsjetimo, srbijanski reprezentativac Stefan Savić ubijen je u noći sa subote na nedjelju u Dunavskoj ulici kada mu je, za sada nepoznata osoba, oštrim predmetom zadala ubodnu ranu u grudi.

Još jedan mladić S. M. zadobio je ubodne rane u grudima i lijevoj butini. Dvojica momaka prevezeni su u Urgentni centar, ali je Savić, nažalost, podlegao povredama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh