Region

STAN OD 36 KVADRATA PRODAJE ZA 306.000 EURA! Oglas podigao buru: Evo gdje se nalazi i šta sve “ulazi” u cijenu

Stan od 36 kvadrata u Splitu prodaje se za neverovatnih 306.000 eura. Čini se kako trend rasta cena nekretnina u Hrvatskoj i dalje ne staje

Kvadrat stana na splitskim Mejašima dostigao je cenu od visokih 8.500 eura. Naime, na oglasniku se našao stan od 36 kvadrata, a mnogima je u oko ‘upala’ cijena stana. Prodaje se za nevjerovatnih 306.000 evra.

Uz stan dolazi i garažno mesto, a stan se nalazi na petom spratu novogradnje, s liftom. Ima spavaću sobu, kupatilo, dnevni boravak s kuhinjom i trpezarijom i balkon od 5 metara kvadratnih.

– Stan je novonamešten i takav se i prodaje – navodi se u oglasu.

Cijene nekretnina u poslednjih su godina rasle, a čini se kako trend poskupljenja u celoj Hrvatskoj i dalje ne staje.

Ranije je guverner HNB-a Boris Vujčić otkrio očekivanja za 2024. godinu, navodeći da bi inflacija trebalo da uspori, plate da rastu više od nje, dok će se tržište nekretnina ‘hladiti’, a cene padati.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh