Region

Karleuša se obratila doktoru: Slušaj ti Nestoroviću

Pjevačica Jelena Karleuša poznata je po svom britkom jeziku, kao i činjenici da brojne svoje stavove iznosi javno, ne obazirući se na tuđa mišljenja.

Poznata je i po tome što je predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću u posljednje vrijeme davala bezrezervnu podršku, dok se o njenom stajlingu sa glasanja već danima priča.Karleuša je nastavila trend javnog obraćanja na društvenim mrežama, te se sad obratila i Branimiru Nestoroviću, koji je na tek održanim izborima ostvario zavidan rezultat.
Slušaj ti Nestoroviću, ja za novo glasanje nemam šta da obučem. Razumiješ?! Ovaj posljednji outfit da nadmašim ne mogu. Nema više šta, kraj. Idi tamo, dogovori se, tetka mi radi u Tiršovoj, obožava te i samo lijepo priča o tebi – pisala je između ostalog i dodala:

– Hajde molim te, ne mogu opet, ide mi Miličin koncert, ide mi Nova Godina (dođi na reprizu u Hajat, moj si gost, jedan sto za doktore ostavljam) – objavila je Karleuša,piše Avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh