Region

OVO SU JASMIN, RAMO I PREDRAG: TRI PRIJATELJA POGINULA U STRAVIČNOJ NESREĆI U HRVATSKOJ

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak, 5. decembra u 19 sati, na izlazu iz tunela Učka u Hrvatskoj, stradala su trojica mladića.

poginuli mladići - hayat

Na licu mjesta su u smrskanom Audiju živote izgubili Jasmin Ć. iz sela Lukavica, područje Grada Gračanice, Ramo S. iz naselja Međiđa Donja, područje Gradačca, dok je dan kasnije ujutru u 9,15 na KBC Rijeka zbog teških povreda preminuo Predrag J., otac dvoje djece iz mjesta Zasavica.

Sa teškim tjelesnim povredama saobraćajnu nesreću je preživio vozač automobila Mustafa H., također iz Međiđe Donje, a članovi njegove porodice danas putuju u Rijeku kako bi ga posjetili u bolnici gdje se nalazi na liječenju.

Do saobraćajne nesreće je došlo, kada je vozač Audija Mustafa Husikić, na izlazu iz tunela Učka u Hrvatskoj, neprilagođenom brzinom uslovima puta, skrenuo u lijevu stranu, udario u saobraćajnu signalizaciju i u ostrvo naplatne kućice.

U naselju Lukavica kod Gračanice, nakon tragične vijesti da je izgubila sina Jasmina, zavladala je velika tuga u kući njegove majke. U ratu u Bosni i Hercegovini izgubila je supruga, sada i sina jedinca. Dolazi joj rodbina, komšije da joj upute riječi utjehe. Mještani u Lukavici kažu da je Jasmin bio omiljen i dobar mladić. prenosi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh