Region

Advokat Vanjinog ubice na saslušanju! Šok u Makedoniji

Advokat Ljupča Palevskog – Palča, Vasko Stojkov, pozvan je danas popodne u policijsku stanicu na saslušanje, saznaje MKD.mk.

Stojkov je pre nekoliko dana izjavio da je Ljupča Palevskog – Palča, glavnoosumnjičenog za ubistvo male Vanje i frizera Panča, svojim vozilom odvezao u Beograd na pregled i da se istog dana vratio u Makedoniju.

Stojkov kaže da tada uopšte nije znao da je Palevski osumnjičen za dvostruko ubistvo.

“Nisam znao da je on odgovoran za ubistva 14-godišnje Vanje Gorčevske i 74-godišnjeg Panče Žežovskog. Zamolio me je da ga odvezem u Beograd jer nema vozilo, a nije mogao da ugovori notara da mu prevede vozilo. Nisam znao ništa o ovoj stvari. Znam da je trebalo da ide u Beograd na pregled. Vratio sam se u Skoplje. Palevski mi je rekao da će, ako nije u redu, otići na pregled u Istanbul. Kada sam se vratio, policija me je tražila, pitali su me i onda sam im to rekao”, izjavio je Stojkov 4. decembra.

Palevskog je odveo u Beograd 3. decembra, istog dana kada je mala Vanja već ubijena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh