Region

51-godišnjakinja loncima za kuhanje napala policijske službenike u Beču

Pobješnjela 51-godišnjakinja u utorak je u Beču-Döblingu napala policajce loncima za kuhanje, no ni upotreba paprenog spreja nije imala učinka.

Austrijska policija - Srpskainfo.com

Policijski službenici upozoreni su 28. studenoga oko 14:50 jer je 51-godišnja žena (StA.: Mongolija) radila probleme u smještaju organizacije za socijalnu pomoć i usluge u Beču-Döbling.

51-godišnjakinja je vrijeđala službenike i napadala ih raznim predmetima, poput torbice i posuda za kuhanje. Budući da se žena nije smirivala, policija je morala upotrijebiti biber sprej. Međutim, to nije imalo učinka na bijesnu ženu pa policijski službenici morali pozvati pojačanje.

Žena je konačno osigurana, bečka hitna pomoć joj je pružila hitnu medicinsku pomoć, a zatim je odvezena u bolnicu. U incidentu nije bilo ozlijeđenih policajaca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh