Region

PRVE RIJEČI MIRKA KODIĆA, NAKON IZNENADNE SMRTI SINA ALEKSANDRA: Ovako je izgledao njihov posljednji razgovor, evo na šta mu se žalio!

Mirko Kodić nije mogao ni da nasluti da će ovo biti njegov posljednji razgovor sa sinom.

Mirko Kodić - Novi

Sin Mirka Kodića, Aleksandar Kodić, preminuo je u snu, a porodica još uvijek ne dolazi sebi od šoka. Majka je nijema od bola, te nije smogla snage ni da progovori, dok Mirko komunicira sa najbližim prijateljima, među kojima je Acko Nezirović.

Naime, on je za Republiku otkrio šta mu je Mirko rekao nakon iznenadne smrti sina Aleksandra. I dalje ne dolazi sebi od šoka, a ovo je saznao o sinu neposredno prije loših vijesti:

– Jadan Mirko, jedva govori, kad sam ga pozvao, jedva je izustio “Moj Aleksandar je došao kući sa posla, kao i svaki dan, žalio se na stomak, zaspao i više se nije probudio. Ne mogu da govorim, shvati, zanijemio sam” – rekao je Mirko, kako govori Nezirović.

Ništa nije nagovijestilo da će ovo biti Mirkov posljednji razgovor sa sinom. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh