Region

Misteriozna posjeta na grobu Jelene Marjanović: Sviježi irisi i gerberi u korpici

Dan posle ukidanja pritvora Zoranu Marjanoviću (44), osuđenom nepravosnažno na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene (33), na njenom grobu je neko ostavio sveže cveće.

Na groblju Zbeg u Borči reporter Informera je zatekao danas korpu svežih irisa i gerbera. Za sada nije poznato ko je ostavio cveće i da li je Zoran stigao već da poseti njen grob.

Upućeni kažu da nisu primetili da Jeleninu večnu kuću često obilazi porodica, ali su ranije Marjanović i njegovi bližnji dolazili uglavnom popodne ili predveče.

S druge strane, grob Zoranovih roditelja dugo već niko nije obilazio. Nema ni upaljene sveće, a još im niko nije podigao spomenik. Podsetimo, Vladimir Marjanović je preminuo krajem septembra 2021. od srčanog udara, a Zorica Marjanović u aprilu prošle godine od posledica moždanog udara, prenosi informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh