Region

JEZIV UDES SRPSKOG AUTOBUSA U GRČKOJ: Ima poginulih i povrijeđenih

Tri osobe su poginule u teškom udesu autobusa sa srpskim tablicma i automobila u nedjelju nešto pre 7.00 sati na 521. kilometru nacionalnog puta Atina-Solun, u blizini rejona Polikastro na izlazu za Evzonon.

nesreća u Grčkoj - novi

U saobraćajnoj nesreći učestvovao je turistički autobus na sprat srpskih registarskih oznaka i 78 putnika, koji se frontalno sudario sa automobilom sa četiri putnika. Trojica putnika automobila pronađena su mrtva, a četvrti je teško povrijeđen. Ubrzo nakon što se autobus sudario sa vozilom, drugi automobil je naletio na vozilo. Međutim, dvoje putnika, žena i dijete, nisu povrijeđeni.

Autobus i jedan automobil pali su u jarak gdje nije bilo vode.

Na lice mjesta izašla je policija i vatrogasna jedinica sa 18 vatrogasaca i 6 vozila.

Saopšteno je da je 40 osoba povrijeđeno, od kojih je jedna intubirana.

EKAV je saopštio da ima 40 povrijeđenih odraslih osoba, od kojih je jedna intubirana i dvoje djece od 6 i 9 godina. Povrijeđeni su zadobili različite povrede, a na licu mjesta su ukazali ljekari iz mobilnih jedinica.

Povrijeđeni su prebačeni u bolnicu Kilkis, dok je povrijeđena osoba koja je morala da bude intubirana prebačena kod Hipokrata. U akciji je učestvovalo 12 vozila hitne pomoći i 3 mobilne medicinske jedinice. Autobus KTEL Kilkis ponudio je prevoz putnika autobusa. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh