Region

Novi Pazar, pijan kolima uletio ljudima u kuću! Udario i u krov, vlasnik bijesan: “Mislio sam da je pala bandera” FOTO

Nesvakidašnja saobraćajna nezgoda dogodila se u Novom Pazaru, kada je vozač koji je upravljao automobilom “reno klio” izgubio kontrolu i praktično uletio u kuću koja se nalazi u neposrednoj blizini saobraćajnice.

– Nakon što su izvršeni svi neophodni testovi, ustanovljeno je da je vozač koji je izazvao ovu saobraćajnu nezgodu bio pod uticajem alkohola. Njemu je nakon nezgode izmereno 1,2 promila alkohola u krvi – potvrđeno je za Rinu.

Vozač je zbog zadobijenih povreda prebačen u novopazarsku bolnicu, a njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

– Bio sam u kuhinji kad je samo odjednom grunulo, čuo se jak udarac i ja sam u prvi mah pomislio da je na kuću pala bandera. Srušio se tavan od kuhinje, krenuo je da se ruši i zid. U kući je u tom trenutku bilo oko deset ljudi. Nastala je opšta pometnja, metež. Samo smo u prvi mah gledali da li je neko povređen – rekao je vlasnik za lokalne medije.

On je dodao da su nakon prvobitnog šoka odmah svi prišli da pomognu vozaču koji je bio u svesnom stanju i kog su iz olupine automobila izvukli kroz gepek.

Na kući je pričinjena ogromna materijalna šteta, krov je potpuno uništen kao i zidovi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh