Region

TURISTA IZ SRBIJE SNIMIO DRAMU U HURGADI: Morska neman prestravila kupače, ljudi bježe što dalje od vode, majke drže djecu

Neviđena drama nastala je među turistima na jednoj plaži u Hurgadi kad se velike raže približila obali!

Hurgada - novi

Na snimku koji je zabilježio jedan turista iz Srbije vidi se gomila kupača koja je panično istrčala iz vode, majke za svaki slučaj drže djecu, a mnogi šokirano posmatraju dvije nemani koja plivaju u plićaku.

– Šta je ovo?! Evo je! Raža j*bote – čuje se muškarac koji snima.

Drama je prema navodima sa društvenih mreža nastala kad je jedan od posjetilaca plaže počeo da viče da se približava ajkula.

– Srpski turisti u Hurgadi snimili ražu. Kupači pobegli iz vode. Strani turisti vikali su “shark shark” misleći da je u pitanju ajkula – navodi se u objavi na Instagram stranici 192.rs, prenosi Kurir.

Komentari na društvenim mrežama se samo ređaju. Mnogi zbijaju šale, a drugi podsećaju da se nedavno dogodila tragedija maltene na istom mjestu kad je jednog mladića pojela ajkula.

– Ne bih tu ušao ni za šta na ovom svetu – navodi jedan korisnik.

– Tu su pre neki dan igrali kolo u vodi – dodao je jedan korisnik.

– Da ste došli u Sutomore ko gospoda ne bi begali iz vodu – nadovezao se treći korisnik. prenosi novi

https://www.instagram.com/reel/CuPQRhJgxvb/?utm_source=ig_web_copy_link


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh