Region

Horor u Splitu: Ostavila dijete zaključano u autu u garaži trgovačkog centra i otišla u šoping

“Mala nije htjela izaći iz auta”, rekla je navodno majka djeteta

Čini se nevjerovatnim, ali ma koliko puta se neke stvari ponavljaju, one ipak ne dopiru do svijesti svih zainteresiranih. Makar pritom bila riječ o važnim stvarima, najvažnijima čak.

A teško da može biti nešto važnijega od života djeteta i njegovoga ostavljanja u automobilu. Unatoč teškim, pa i nesretnim, i to nedavnim slučajevima, još uvijek se to može dogoditi. I kao što bi se moglo razumjeti kada se nesretan događaj dogodi zbog užurbanog i stresnog ritma savremenoga života, puno je teže shvatiti kada je razlog za to šoping.

“Viče iznutra da je žedna”
A takav se, srećom ne nesretni slučaj dogodio u Splitu, piše Slobodna Dalmacija. Zabilježio je to jedan korisnik i objavio u Facebook grupi “Policija zaustavlja Split i okolica”.

On navodi da je parkirajući automobil u prizemlju garaže “City Malla” u Splitu vidio djevojčicu zaključanu u automobilu, zatvorenih prozora,piše Avaz

– Viče iznutra da je žedna. Čekamo kraj auta par minuta u nevjerici, a nigdje nikoga. Htio sam slikat auto i table i javno objavit. Sreća žena je otišla u Cityja i našla mamu koja je bezobzirno obavljala šoping i još pametuje u stilu: “Mala nije htjela izaći iz auta”.

Savjesni ljudi
Ne idu mi u glavu ovakvi roditelji. Nije prigodno životinju ostavit u autu zaključanu, a kamoli malu curicu zatvorenih prozora u podrumu garaže pune ispušnih plinova – napisao je taj korisnik u Facebook grupi.

Bilo bi normalno da i policija pročita taj status i u Splitu i okolici zaustavi mamu u takvoj vrsti nekontroliranoga šopinga prije nego što dijete ostavi u kontroliranim uvjetima. Ovaj put stvar su spasili savjesni ljudi, o drugačijem scenariju ne želimo ni razmišljati.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh