Region

Uhapšen mladić (23) koji je Mercedesom uletio među ljude: Objavljen i užasavajući snimak divljanja

Vatrogasci koji su prvi stigli na mjesto nesreće zatekli su užasne prizore

U teškoj nesreći na parkingu ispred šoping centra u Buzinu u Hrvatskoj povrijeđeno je najmanje 6 osoba, dok se jedna osoba bori za život, nakon što je mladić (23) za volanom luksuznog Mercedesa uletio među ljude.

Policija je odmah uhapsila mladića, a hitna pomoć i vatrogasci su dugo pokušali da oslobode čovjeka koji je bio priklješten ispod automobila.

Kao što se vidi na snimcima koji su veoma uznemirujući, vozač Mercedesa turirao je i jurio na parkingu šoping centra gdje je bio okupljen veći broj ljudi, da bi u jednom trenutku izgubio kontrolu i zaletio se među pješake.

Vatrogasci koji su prvi stigli na mjesto nesreće zatekli su užasne prizore.

Prema nekim informacijama, jedan od povrijeđenih u životnoj je opasnosti, piše Avaz

https://www.24sata.hr/news/video-detalj-strasnog-divljanja-mladicu-na-kojeg-je-prvo-naletio-izbio-predmet-20-metara-u-zrak-917185


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh